Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Zétény története

Nekünk a második gyermekünk lett volna Zétény ,van egy 5 éves kislányom aki teljesen egészséges vidám kislány.

A kislányunk után nehezen estem teherbe, orvostól orvosig jártunk és a 3. évben sikerült teherbe esni. Nagyon boldogok voltunk, mert a születésnapomon derült ki , hogy a teszt pozitív. Nagyon szépen lezajlott a terhességem, két orvoshoz jártunk, hogy minden rendben legyen. Nagyon vigyáztam magamra, magzatvédő vitaminokat szedtem már a terhesség előtt, és teljesen a végéig. Dohányozni életemben sem dohányoztam soha, és a többi káros dolgot sem (kávé stb.). Minden rendben volt a kicsivel, semmi rendellenességet nem találtak soha. A 37. héten megcsászároztak, mert kevés volt a magzatvíz. Nagyon szép, egészséges baba lett 3.00 kg és 52 cm.

A gyerekorvos megvizsgálta egy pár óra elteltével és szívzörejt találtak nála. Elvitték a Kardiológiai Intézetbe megvizsgálni, a férjem végig vele volt, és azt mondták semmi zörejt nem hallottak, teljesen rendben van a gyerek. Utána a biztonság kedvéért elszállították az 1.sz gyermekklinikára a csecsemő osztályra. Ott 2 napig vizsgálták, a férjem végig vele volt. Előtte végezték a vizsgálatokat, és ott is azt mondták, teljesen rendben van minden, nem találnak nála semmi rendellenességet. Ez történt egy pénteki napon du. 6 órakor. Utána bejött a férjem a kórházba, és megnyugtatott, hogy mindent rendben találtak, nyugodjak meg.

Szombaton reggel a házunk előtt megállt a postás autó, és táviratot hozott neki. Amiben az állt , hogy sajnálattal közöljük, de  ….  Zétény az éjjel elhunyt.

Édesanyám és a férjem jött be a kórházba, de az unokanővérem is épp ott volt nálam, mert abban a kórházban orvos. De már láttam a férjemen, hogy nagy a baj, mert nagyon sírt. Azt az érzést nem kívánom senkinek, mikor megtudtam, hogy meghalt a kisfiam. De semmi értelmes dolgot nem tudtak mondani, hogy miért.

Unokanővérem és a többi kollegája elkezdték az intézkedést. A férjem is ment 1.sz klinikára vissza ,hogy magyarázatot kérjen, mi történt. Mikor egy fél nappal előtte azt mondták minden rendben van, nyugodjunk meg. És választ igazából még nem kaptunk. És azt kérdezem a sorstól, hogy miért történt ez meg velünk. Mivel érdemeltük ezt ki?

De a  addig nem nyugszunk meg míg ki nem derül és értelmes magyarázatot nem kapunk, hogy mi történt. De gyönyörű temetése lesz, mert ő egy angyal volt.

Kérem azokat a szülőket, akik egy ilyen hasonló dolgon átestek, írjanak! Köszönöm, hogy leírhattam a fájdalmamat.

 szikraerika@invitel.hu

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>