Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Vegi Mercedes története

Vegi Mercedes története

Feleségemmel elhatároztuk ,hogy két gyermeket szeretnénk egy fiút es egy lányt.
A spontán terhesség nem akart összejönni ezért orvosi segítséget vettünk igénybe aminek köszönhetően 2013 apr.21 megszületett egy egészséges fiú baba Richard Alexander.
Mivel annyira nehezen jött össze Ricsike ezért feleségem nem szedett fogamzásgátlót.
2014 ev elején nejem hazaérkezvén a bevásárlásból mutatja ,hogy miket vásárolt a Ricsikének es a pakolás közben ki tett egy apró rugdalózót amire az volt írva hogy ” born in 2014″.
Néztem bután , hogy ez mi mire leesett, hogy feleségem spontán úton állapotos lett. El sem akartam hinni. A terhesség kb. 3 havában a kórházi ultrahangos vizsgálatnál a doki megállapította ,hogy ismét fiunk lesz. Én örültem ,feleségem kicsit elkenődött ,hogy nem lesz kislánya. Terhesség 23 hetében elmentünk 4d ultrahangra avagy babamozira ahol az asszisztens jelezte ,hogy az a kisfiú az bizony kislány. En kb. 25x rákérdeztem ,hogy ez tuti biztos mire az asszisztens mosolyogva mondta ,hogy ennél jobban mar nem is tudna magát megmutatni a kislányunk. Aznap este berúgtam az alkoholmentes sörtől és az örömtől. Feleségem nem is akarta elhinni, hogy két csoda is történt vele. A spontán terhesség és hogy kislánya lesz. Eképpen alakítottuk át életünket. Vidékre költöztünk, hogy minél tisztább egészségesebb környezetben nőjenek fel.
Nagyon izgága mocorgós olyan ,kiüti a ház falat baba. Minden vizsgálat tökéletes eredményeket adott. 2014.oktober 4-en délelőtt feleségem jelezte hogy nem érzi a Merciket nem érzi a mocorgást. Felhívta az orvost aki bekérette a kórházba. A kórházban a vizsgálatnál sem az ultrahang sem a ctg nem mutatott szívhangot. Megállapítottak ,hogy a mi kis Mercédeszünk születése előtt alig egy hónappal elment. Aznap császármetszést hajtottak végre nejemen. Az orvos elmondta, hogy semmilyen jel nem mutatott arra ami történt és ő sem érti. A magzatvíz teljesen tiszta , a köldökzsinór meg a lábához sem ért hozza. Kb. 3-4 hét múlva tudjuk meg az okot.
Mercike 2014 október 4-en ANGYAL lett , 42cm es 1880gr volt.
Egyedül Ricsikenk ad vigaszt számunkra hiszen neki fejlődni gyarapodnia kellé
Köszönjük ,hogy elolvastatok.

Ha gyertyát szeretnél gyújtani Vegi Mercedesért, kattints ide!

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>