Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Várdai Mustármag története

Miután elvesztettük Búzaszemet, csak arra vágytunk, hogy a hiánya okozta űrt kitölthesse egy újabb kisbaba.

Clostilbegytet szedtem 6 hónapig, és amikor azt mondtam, hogy elég volt, nem szedek többé gyógyszert, fel sem írattam a következő adagot, megtörtént a csoda. Nem jött meg.
Aztán gyorsan hívtam az orvost a pozitív teszt után, aki az alacsony progeszteron szintem miatt azonnal felírta az Utrogesztánt. 2×1-et. Mihelyt elkezdtem használni, 8 óránként elkezdtem vérezni is. Aztán felemelte az adagot 3×2-re, és minden megoldódott. A 6. héten minden rendben volt, láttam a pici szívét dobogni, és az orvos szerint nem lesz gond. Ez csütörtökön volt. Szombaton reggel elkezdtem vérezgetni. Igazából mindig csak alig volt színes a folyásom, de én már nagyon féltem. Az orvosom elment síelni. Kedden tudtam elmenni egy másik orvoshoz, aki megnézett UH-n, és akkor is minden rendben volt. Szombaton aztán egy rendezvényünk kellős közepén elöntött a vér. Ott voltunk 300-an, és nem tudtam senkitől segítséget kérni, miután a WC úgy nézett ki, mint egy vágóhíd. Ömlött belőlem a vér, de közben próbáltam kitakarítani is… Aztán, amikor kissé alábbhagyott a vérzés, kirohantam a férjemhez, hogy vigyen a kórházba. Olyan rossz volt, hogy én már tudtam, hogy vége, de ő még mindig nyugtatgatott, hogy el fog múlni, és nem lesz semmi baj. Nem akart a kórházba sem elvinni. De muszáj volt.
5 perc alatt ott voltunk. Megvizsgált az ügyeletes orvos, és közölte, itt már nincs mit tenni. Be kell fejezni a vetélést. Ráadásul ettem egy pici pogácsa felét, amit a Lalika meghagyott. Így csak este 1 8 kor műtöttek.
Közben senki rám sem nézett, úgy bántak velem, mintha csak a körmömet vágták volna le…
Csak a zárójelentésből tudtam meg, ki operált egyáltalán. Se előtte, se utána nem jött oda hozzám. Szörnyű élmény volt!

Most már két angyalkám figyel minket odafentről. A szívem megszakad érte.

Kicsi angyalkáim! Ti mindig itt lesztek velem. A szívemben…

Ha gyertyát szeretnél gyújtani Mustármagért, kattints ide!

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>