Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Valéria története

Vali1Ami velem történt, azt nem kívánom senkinek!!! Bár ezt a sorstársaim sajnos tudják milyen ez!!:((
2009. február 26-ra voltam kiírva, akkor kellett volna megszületnie az én kis manókámnak!
De sajnos, már 2009.Január 8-án meg kellett születnie a babámnak, mert veszélyben volt az élete, nem volt áramlás a köldökzsinórban az ultrahang alapján!
Hosszú a történet, de a lényeg, hogy mikor észrevették, hogy baj van,nem fejlődik a babám úgy, ahogy kell, akkor Békéscsabán 1 napot feküdtem a kórházban, kivizsgáltak majd átvittek Szegedre a Klinikára, ott megcsászároztak egyből, mert már alig volt szívhangja a babámnak!
A kis drágám 33. hétre, 1170 g, 35cm-rel született!
Kislány lett, Valériának neveztük el, mert ez volt a kedvenc nevem, és a jelentése:erős,egészséges!!
Mivel még fejletlen volt a kis tüdeje, lélegeztető gépre került! Ahogy teltek a napok és vizsgálták kiderült, hogy a szívén is van egy lyuk, táplálni se tudták 1 hónapig, mert nem emésztett a gyomra!
De vigasztaltak, hogy 2-3 hónap és haza jöhet!!! De sajnos nem így lett! Mert majd 4 hét után közölték velünk, hogy egy súlyos génbetegségben szenved!
A neve Edward-szindróma (neki kevesebb ér volt a köldökzsinórban, mint kellene)!
1 évet adtak neki, mert 1évnél tovább nem élnek az ilyen betegségben szenvedő babák, és míg él kórházi kezelésre szorul!:((((((((
1 hónapig volt Szegeden a gyermekklinikán majd átkerült február 6-án Gyulára a gyermek kórházba!
Sajnos súlyos volt az állapota, küzdött és küzdöttek érte az orvosok, gépen volt élete végéig!!!!!
Annyi jó volt az egész rossz között, hogy táplálni tudták és a súlya lassan, de növekedett, de sose hozhattuk haza, amíg ő élt kórházban volt:((((((
Amúgy kis cuki volt, sokat mocorgott, nézelődött! De sajnos gép nélkül nem tudott létezni, és szörnyű volt, hogy látom szenved, nem mozoghatott úgy ahogy akart! Nem tudom mit ártott ennek a világnak! Gyönyörű baba volt!!!
De voltak szép percek, amire vissza tudok emlékezni, mert volt mikor megengedték, hogy karomba vehessem, és ennek nagyon örültem én is meg ő is!!!! Pelenkáztam,’fürdethettem’!! Ez mind nagyon jó érzés volt!!! Ezek az emlékek maradtak már csak nekem!!:(
De sajnos nagyon ingatag volt az állapota hol jobban volt hol nem!!!De mi azért reménykedtünk a lehetetlenben is,hogy ő meggyógyul!pedig tudtuk,hogy ő gyógyíthatatlan betegségben szenved!
De nagyon erős kislány volt,mindig mondták a nővérek,orvosok,hogy nagyon erős baba,rengeteg élni akarás van benne!!!!
Majdnem Minden nap mentünk hozzá,órákat töltöttem vele!!!Szeretgettem, amennyire csak lehetett!!!
Halála előtt 2 héttel jobb oldali tüdőgyulladást kapott, és ez elősegítette az alapbetegségét arra, hogy felül kerekedjen rajta!!!Folyamatosan magas láza volt,majd felborult az anyagcseréje,hormonháztartása,etetni se tudták már az utolsó napokban,utolsó nap a veséje se működött jól!!!S,hiába küzdött és küzdöttek érte,mindent megtettek az orvosok nővérek!! De sajnos 2009.08.23-án 06:50-kor megállt a kis szíve és angyalka lett!:(:(
7és fél hónapot élt!!!ami már csodának számított annyi szenvedés után amit ő átélt!!
Sokat köszönhetek a Doktoroknak és nővéreknek, mert mindent megtettek érte, és próbálták megkönnyíteni Valcsika kis életét, amennyire csak tudták!!!!

Voltunk Szegeden egy genetikusnál a párommal, kivizsgált minket azt mondta bennünk nincs probléma,véletlen hogy így alakult! Ráadásul nincs hajlamunk arra, hogy ilyen beteg gyermekünk szülessen! Rákérdeztem, akkor miért van, nem tudja, véletlen!S csak az,kérdezem,hogy mért pont velünk történt ez!!! 3000-ből 1 hogy ilyen baba születik!

Ez hát az én manókám Valcsika története!!!:(
Nagyon hiányzik az én pici babukám!!! Sose fogunk elfelejteni!!!!!!!!!Remélem Fájdalmunk hamarosan ennyülni fog!!!Minden percet köszönünk neked amit velünk tölthettél!!!!

Vali2 Vali3 Vali4 Vali5 Vali6 vali7

Kérem azokat a szülőket, akik esetleg ilyen hasonló dolgon átestek, írjanak! Köszönöm, hogy leírhattam a fájdalmamat. S,köszönöm annak aki végig olvasta a történetemet!
hcica24@citromail.hu

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>