Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Tenki Dóra és Levente története

2014. október 22-én újra át kellett élnünk az átélhetetlent. Odaadtuk a második kicsi angyalt is Istennek, kislányunk Dóri 2012. május 4-i elvesztése után, most egy kisfiútól kellett búcsút vennünk, Levikétől.
Mindketten négy és fél hónapot élhettek, és mindkettőjüknek ugyanaz a visszafordíthatatlan, élettel össze nem egyeztethető, súlyos genetikai betegség döntötte el a sorsukat, amelyet vízfejűségnek hívnak, vagy másképp agykamra tágulatnak. Ezzel lehet élni, egy bizonyos határon belül, de amikor a 18 hetes magzatnak gyakorlatilag nincs agya, csak víz van a kis fejében, akkor az ember már nem dönthet, mert nincs miről dönteni. Dórikánál is az extrém magas AFP értékkel kezdődött a rémálom, és Levikénknél is… Azután az anya elmegy, aláír, befekszik, és próbálja nem gyűlölni magát azért, amit tesz, és próbálja túlélni épp ésszel. Mert túl kell élni, hiszen 2012-ben is várt itthon egy gyermek, Virág, aki akkor másfél éves volt. Most pedig két gyermek várt: Virág 3 és fél évesen és Zozó 1 évesen.
És hogy lehet megnyugodni, és nem ordítva sírni itthon napokig?
Virág, aki mindent tudott, és szinte mindent értett már, adott nekünk egy választ:
“Azért kellett Levikének is felmenni a mennybe, mert Dórikának is kell egy kistestvér, ahogy nekem itt van Zozó.”
Valóban, most már kislányunknak és kisfiúnknak is van egy-egy őrangyala odafent. Nekünk pedig négy gyermekünk van, csak kettőt közülük nem mi nevelünk. Jobb helyen vannak, ott, ahol a testi nyomorúság nem számít, csak a lelkek, amelyek már Isten szívén pihennek.
Így kérjük, a mi két Kicsinknek is gyújtsatok gyertyát!

Ha gyertyát szeretnél gyújtani Tenki Dóráért és Leventéért, kattints ide!

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>