Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Szempilla története

Sosem fogom elfelejteni 2007. december 2-át. Pillanatok villannak fel, hangokat hallok, de mintha nem is hozzám szólnának, nem is velem történne mindez. “Asszonyom, Ön valószínűleg el fog vetélni!”-mondta a mentős.
“Anyát hová viszik?”-ordít a 4 éves Dominik.
És látom a Férj szemében a kétségbeesés minden jelét, de azt mondja: “Szeretlek.”
Tudom. Érzem.
Csak azt nem tudtam, hogy bele halhattam volna a vetélésbe. “Szeptikus”-mondták.

Ennek valamiért így kellett lennie. De azért vannak dolgok, amik örökre bennem maradnak:
Az egészségügyről meg van a véleményem.
Amikor felhívtam az itteni kórházat vasárnap reggel, egész éjszakai hányás, remegés után, enyhe barnázással, azt mondták, menjek Bp-re, ők nem fogadnak, mert nem itteni orvosnál vagyok terhesgondozáson. Aztán felhívtam Dévai főorvost(ő csinálta a lombikot) mobilon, ő azt mondta, azonnal menjek a legközelebbi kórházba, mondtam neki, hogy itt nem fogadnak(gondolhatjátok, mennyire ideges lett), akkor ő is azt ajánlotta, hogy menjek a Jánosba, de annyira gyenge voltam, hogy mondtam a férjemnek, kicsit megpróbálok pihenni, aztán utána vágjunk neki az útnak.
Kb. 30 perc múlva ömlött belőlem a vér, ekkor mentőt hívott a férjem, az már a helyi kórházba vitt, ahol így fogadtak. A méhszáj még zárva volt, befektettek egy ágyba, de nem tudtak ultrahangon megvizsgálni, mert az nem volt, csak a szakrendelőben, ami vasárnap lévén nem volt ugye:(, a magzatmozgásos géphez (nem jut eszembe a neve) pedig még kicsi volt a terhesség… szóval próbáltak infúziót bekötni, de nem sikerült, mert minden véna elpattant, kb.40 percig próbálkoztak, már sírtam, annyira fájt, mert nem volt(!!!) vékony tű, amivel sikerült volna, erre megszántak, és hívtak aneszteziológust, akinél volt vékony tű, és meg tudott szúrni.(már nem nagyon voltam magamnál)
Aztán erős hasi görcs, éreztem, mivel már szültem, hogy ezek OLYAN fájások, jött az orvos, mondta menjünk a vizsgálóba, de mivel nem volt(meglepő)tolószék, ezért át kellett mennem a vizsgálóba, ahová, amikor megérkeztem szó szerint kiesett belőlem a baba, utána nem emlékszem sok mindenre, állítólag 3 perc alatt kitisztítottak, csak közben össze omlott a vérkeringésem, és szeptikus sokkot kaptam,41 fokos volt a lázam, másfél órát küzdöttek az életemért.
Másnap abortuszosokkal tettek egy szobába, meg akartam halni…én mennyit szenvedtem a kisbabáért, ők meg vidáman, mint egy kávézóban, az x-edik kaparáson. (egy kivétel volt, aki sírt)Kértem a főorvost, tegyenek másik szobába, (ők is IVF-esek, így lett a 6. lombikkal kisfiúk a feleségével, és nagyon megértő volt), de sajnos nem tudta elintézni, viszont sok vigasztaló szót kaptam helyette.
Aztán, mivel a szülészeten voltam, hallottam a babás szobákból a kisbabákat, és az ultrahangra is csupa kismamával mentem át, mindegyik szívhangot végig hallgattam, csak az én kicsimét nem hallhatom már soha…nehéz volt.
De azzal vigasztaltak, hogy jobb így, mert ha ez vírusfertőzés volt(nem derült ki a szövettanból), akkor jobb, hogy nem betegen születik meg.. persze én magamat hibáztattam, és néha még most is, hogy miért nem vigyáztam magamra jobban, és vajon mit szedhettem össze és hol?!De ez már nem változtat semmin..
A lombikos orvosom végig tartotta bennem és a férjemben a lelket, most még jobban imádom, pedig már azt hittem, ezt nem lehet fokozni… Már alig vártam, hogy kezdhessünk egy újabb lombikot…Március 21-én volt az embriótranszferem, és három picurkát kaptam vissza. Most várok, és imádkozom, hogy az Úr megadja nekem a lehetőséget arra, hogy vigyázhassak egy kisbabára, aki tudom, hogy nem Ő, de mindig úgy gondolok rá, hogy Szempilla küldte maga helyett.
Remélem, hogy sikerülni fog, és ezúttal már bejutok nem csak a szülészetig, hanem a szülőszobába is…hiszem, hogy így lesz…

Ha gyertyát szeretnél gyújtani Szempilláért, kattints ide!

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>