Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Stampfer Anita története

Anita1Alig 19 éves voltam mikor megszületett Anita 1989-ben. 1,5 éves korától kettecskén éltünk. Röpültek az évek és kisbabából nagyon okos, értékes és gyönyörű kamaszlány lett. 9.-es kitűnő tanuló, idén januárban középfokú C angol nyelvvizsgát is tett, rengeteg minden érdekelte, nyelvek,  lovaglás, fotózás, saját weblapja volt és még sorolhatnám. Tavaly júniustól kistestvér készülődött hozzánk és mivel az apuka időközben úgy gondolta mégsem kíván részt venni benne, Anitával ketten boldogan vártuk apró családunk új tagját.
Február 23.-án Anitának elkezdett fájni a gyomra és a feje, gyermekorvosa megvizsgálta a torkát, majd közölte vírusa van 1 hét múlva mehet iskolába. Február 28.-án császármetszéssel megszületett Csenge a várva várt kishugi. Anitát mivel nem lett jobban visszaküldtem aznap a gyermekorvoshoz, aki letolta Őt, mondván nem igaz, hogy nem fáj a torka mikor vírusa van, de ismét nem vizsgálta meg a hasát. Mikor kijöttünk a kórházból Csengével, elvittem Anitát a felnőtt háziorvoshoz aki egyből beutalta kórházba. Március 9.-től az életünk rémálommá vált. Kiderült, Anitának acut lymphoid leukémiája van, a késői felismerés miatt extrém magas 720 ezres fehérvérsejttel. Beköltöztem Vele a kórházba, anyukám Csengével egy alapítványi lakásba a kórház mellett. Nem tudom most részletezni az elmúlt pár hónapot. Rettegés, fájdalom, testi-lelki szenvedés lett az én gyönyörű kislányom élete. Mindannyiunké, akik szerettük rettegés és tehetetlenség, szenvedése láttán mérhetetlen lelki fájdalom és rengeteg elfojtott sírás, mert Előtte nem lehetett. Kezelések között mikor állapota engedte hazajöhettünk, így megismerhették egymást Csengével. Június 16.-án mindennek ellenére az én Drága Kincsem úgy ment el ahogyan jött, a karjaim közt.
Felfoghatatlan, elfogadhatatlan és feldolgozhatatlan. Minden pillanatban azt várom felébredek és Anita itthon van egészségesen. Hogyan lehet túlélni, mikor a létezés is fáj. Nincsenek megfelelő szavak és az idő sem segít, mert napról napra csak rosszabb.

Anita2

Erdei Ildikó

Ha gyertyát szeretnél gyújtani Anitáért, kattints ide!

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>