Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Orvos ajánló

Az egyik legnehezebb választás az, hogy milyen szakemberhez forduljunk. Az alábbiakban tapasztalatok alapján szeretnénk orvosokat ajánlani, elérhetőségükkel.
Felelősséget természetesen nem vállalhatunk értük, de csak olyan orvosokat ajánlunk, akikkel mi, személy szerint elégedettek vagyunk.

dr. Frigyes Júlia – Vadaskerti Kórház és Szakambulancia

Pszichoterápiás rendelő a szülés körüli időszak problémáira
pszichiáter szakorvos
Tel: 06-20/388-5653
Érintett problémakörök: funkcionális meddőség, ismétlődő vetélések, vészes terhességi hányás, feldolgozatlan veszteségek, szülés körüli problémák, túlzott szorongás stb.
Tapasztalatok: Jó volt egy szakemberrel beszélni, és a Doktornő időnként meglepő kérdéseket tett fel, amivel tovább segített. Megtudtam, hogy semmi kóros nincs abban, ahogy feldolgoztam a fájdalmamat, és azzal sincs semmi baj, hogy erre a honlapra járunk, sőt ez segíthet, habár a gyászmunkát nem helyettesíti.
Az OEP finanszírozza a kezelést.

dr. Kispál Mihály Csaba
belgyógyász-hematológus-onkológus szakorvos
e-mail:dr.kispal@freemail.hu
skype: dr.kispal.mihaly
Amennyiben a trombofíliáról szóló cikkel kapcsolatban kérdése van, kérem e-mailben tegye fel, ha szükséges, személyes kapcsolatfelvétel a Skype-on keresztül ezután kivitelezhető.

dr. Lázár Erika – Szent István Kórház
szülész-nőgyógyász főorvos
Tel: 06-30/971-0150
Tapasztalatok: Dr. Újhelyi Károlytól, a feltaláló professzortól Ő vette át a Gynevac vakcinát. 40 éve teszteli, és hirdeti önzetlenül áldásos hatását. Több ezren köszönhetik Neki gyógyulásukat, és gyermekeiket.

dr. Pop Andrea – Szent István Kórház
szülész-nőgyógyász
Tel: 06-30/685-8976
Tapasztalatok: Végtelenül önzetlen. Azért, hogy pácienseit jobban megértse, eljött Singer Magdolna – Áldatlan állapotban c. könyvének bemutatójára, majd ott maradt, hogy kérdéseinkre válaszoljon.

További ajánlásokat várunk!

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>