Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Kiscsillag története

Párommal diák korunk óta ismerjük egymást. Szerelmünk először a házasságban, majd közös gyermekeink születésében teljesedett ki.

Mindig nagy családról, 3 gyerekről álmodoztunk.
Első gyermekünk most 11 éves, sokat váratott magára a kistesó, aki éppen a 4. évet töltötte be.
Mindkét gyermek tervezetten született, de igazából sosem feszültünk rá a témára, gyakorlatilag mindkét gyerkőc az első próbálkozásra megfogant, szépek, egészségesek.

Az elmúlt hónapban sokat beszélgettünk egy 3. babáról, de elég sűrű hónapok mögött vagyunk. Minden hónapban 1-1 alkalommal megadtuk a kicsinek az esélyt, hogy megfoganjon, de nem készültünk rá görcsösen.

Nagy meglepetésünkre Kiscsillag meg is fogant, észrevétlenül. Félreérthetetlen jelei voltak a pici foganásának, de még nagyon friss az élmény, épp néhány nappal ezelőtt lett pozitív a teszt, miután 2 héttel késett a menstruációm.
Fontolgattam, hogyan mondjam el a nagy hírt a Páromnak, hogyan kell átszervezni az életünket, az életterünket és csupa pozitív gondolataim voltak. A család apraja-nagyja még váratott volna magára.
Nem sok, 1 éjszakám volt az örömre, a tervezgetésre, másnap görcsölni kezdtem és pecsételő vérzésem volt. Akkor még reménykedtem, bizakodtam, de két nap leforgása alatt a poklot jártam meg a fájdalomtól és a csalódottságtól.
A Párom, még nem is tudja mi történt, sokat dolgozik mostanában, de gyűjtöm az erőt, hogy elmondjam, hogy támaszom legyen. Sok minden hárult rám az elmúlt hetekben a munkája miatt, ezért kicsit hibásnak érzem őt is, magamat is, hogy nem vettem észre hamarább, hogy nem vettem vissza a tempóból, pedig visszagondolva azért voltak jelek, hogy ismét két szív dobog bennem.

Most azt érzem, hogy vmiért ennek így kellett történnie és hogy ezt az érzést (mind fizikai, mind lelki) nem szeretném még1x átélni. Hálásnak kell lennem a két szép, okos, egészséges gyermekemért.
Úgy érzem, talán így, hogy nem láttam a kicsit, így könnyebb lesz az elengedés, de 1 éjszaka alatt is az életem részévé vált, a családunk részévé.
Ő Kiscsillag, aki fentről vigyáz majd ránk és testvéreire, hogy egy életen át a szívünkben éljen!
Köszönöm, ha csak egy éjszakára is lehetett enyém a gondolat, az érzés és bocsáss meg nekem, amiért nem óvtalak meg!

Soha nem felejtelek!

Ha gyertyát szeretnél gyújtani Kiscsillagért, kattints ide!

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>