Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Hasznos teendők a következő babavállalás előtt

Az alábbiakban olyan tanácsokat találsz, amelyeket megfogadva kizársz néhány tényezőt, amelyek okozhatták a baba elvesztését. Természetesen ez a honlap nem csak elvetélt babákkal foglalkozik, ezért minden esetben más és más lehet az elvesztés oka, de az alábbiak betartásával ártani nem tudsz, ezért talán érdemes megfogadni azokat.

Sajnos némelyik dolog nem olcsó, és látszólag olyan, mintha termékeknek csinálnék reklámot. Elmondom, EGYETLEN GYÁRTÓTÓL SEM KAPOK JUTALÉKOT, NEM EZÉRT AJÁNLOM, csak mivel ezekre már rátaláltam, és mindegyiket nagyon jónak és hatásosnak tartom, én magam is megvettem, és használom azokat. Az injekció kúrát egy hete kezdtem el. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan az áldásos hatásáról is beszámolhatok.

Van egy vakcina, amelyet az az Újhelyi professzor talált fel, aki a tífusz, ill. a diperte oltást. Tevékenységéért 1948-ban Kossuth díjat kapott. A vakcina neve Gynevac. A szer laktobacillusokat tartalmaz, ami minden nő szervezetében jelen van. Elsősorban nőgyógyászati gyulladásokra alkalmazták, olyan visszatérő folyásokat gyógyított meg, amelyeket korábban csak átmenetileg tudtak kezelni a különböző antibiotikumokkal. Használata közben derült ki, hogy a nők nagy részénél meddőséget gyógyított, ill. korábbi vetélésék után egészséges  babák születtek. FONTOS! Az abortuszok, amelyekkel a vetéléseket befejezik, okozhatnak olyan tünetmentes gyulladásokat, amelyeknek újabb vetélés a következménye. Ezeket a gyulladásokat a Gynevac vakcinával jelentősen tudják gyógyítani. .
dr. Lázár Erika jóvoltából, (aki 1974 óra a Gynevac “mamája”) itt olvashatsz róla bővebben: www.gynevac.hu
– www.csakholgyeknek.hu  – itt igaz történeteket is olvashatsz.
Mellékhatása nincs, ezért ártani nem tudsz vele.

Sokan közülünk irodában dolgoznak, ezért akár napi 8 órát is eltöltünk a monitor előtt. Ennek igen is van káros hatása. Látogass el erre az oldalra: www.bioshield.hu
Itt ezzel kapcsolatos kutatásokat is találsz, illetve a megoldást a védelemre. Nem egy olcsó dolog, de szintén érdemes. Ugyan ennél a forgalmazónál lehet kapni a mobiltelefonba is ilyen védelmet. (Az jóval olcsóbb).
Egy részletes, kutatásokkal alátámasztott cikk a veszélyes képernyőkről.

Magyarország ivóvize országosan alacsony jódtartalmú, ezért szervezetünk nem jut hozzá a szükséges jódmennyiséghez. Manapság már sokan használnak jódozott sót, de még ez sem biztosítja az elegendő mennyiséget. A UNICEF készített egy felmérést erről. Az alábbi oldalon a térkép alapján megnézheted, hogy azon a környéken, ahol te laksz, milyen mértékben jódhiányos a víz. http://jodlap.unicef.hu/01index.html
A megoldás egyszerű, olcsó, és rizikó mentes. Gyógyszertárban kapható, természetes, folyékony jód: Jódaqua. Vény nélkül kapható, és csak pár száz forintba kerül. Az Optimális Családtervezésen is ajánlják ennek szedését. Napi egy kávéskanállal kell szedni, terhesség alatt pedig kettővel. Nem tudod túladagolni a jódot, mert tízszeres mennyiség sem elég hozzá. Korai vetélést nem okozhat a jódhiány, de késői vetélésnek lehet az oka.

Vizsgáltasd ki a hormonszintedet! Sokszor progeszteron hiány van a vetélések hátterében. Gyógyszeresen helyrehozható, de ezt még a következő terhesség előtt nézesd meg. Amennyiben orvosod azzal érvel, hogy mivel nem vérzéssel kísért volt a vetélésed, ezért nem lehet hormonprobléma, lehet, hogy ki kell kérned egy másik orvos véleményét is. A II. sz. Női Klinika orvosai például nem osztják a fenti véleményt.

Sokszor immunológiai eredetű a probléma. Egyetlen vérvétellel ezt is kiderítheted.

Ezt ma már sokan tudják, de a teljesség kedvéért leírom. Már a fogantatáskor szedjél magzatvédő vitamint, vagy ha ez hihetetlen étvágyat okoz a B12 vitamin miatt, akkor folsavat szedjél. Vannak recept nélküli változatok, de beszéld meg az orvosoddal! Ezzel megakadályozhatod a velőcső záródási rendellenességeket, mint a nyitott gerinc, vagy koponyahiány.

Időnként nem a nőnél van a probléma. Manapság a felgyorsult stresszes élet a férfi spermákat is csökkenti, illetve gyorsaságuk is lassul. A spermák fürgébbé tétele érdekében a DM-ben találod a MACA VIBE nevű gyógynövény alapú vitamint. Ez szintén egy olyan szer, amivel nem árthatsz, de segíthetsz.

És valamiről még beszélnem kell. Sok orvos nem említi, de a túl gyakori együttlét sem kedvez a babavárásnak. Vannak orvosok, akik a kétnaponkénti szexet javasolják, de van, aki a háromnaponkéntit. Kedvesed spermájának minőségétől függ. Azért ezt is vedd számításba.

Flaisz Kriszta

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>