Facebook zárt csoportunk

facebook

Gyertyagyújtás és történet elhelyezés
Kedves Látogató!

Történetet és gyertyagyújtási kérést
az angyalokszulei(kukac)gmail.com ra lehet küldeni!
Hornyákné K. Erzsébet szerkesztő,admin
Történetek

Asszonyok álmában síró babák – Elengedés, remény, újrakezdés – Singer Magdolna

Könyvbemutató:  Singer Magdolna: Asszonyok álmában síró babák
2016.10.19-én 18:00 órától.

Helyszín: 1093, Budapest, Mátyás u. 8.
Facebook: https://www.facebook.com/events/126016581191121/

A HVG Extra Pszichológia Szalon vendége Singer Magdolna gyászterapeuta
Beszélgetőtársak: Péterfy-Novák Éva, az Egyasszony című könyv szerzője és Oláh Andrea, rádiós újságíró

Vajon mit él át, aki elveszíti magzatát vagy újszülött kisbabáját? Mi zajlik egy abortusz mellett döntő nő lelkében? Mit tegyünk, ha a környezetünkben történik ilyen valakivel?

Korunkban, amikor a terhesség és születés közbeni halál tabu, nem tudjuk, mit szabad éreznünk gyászoló édesanyaként vagy édesapaként. Akkor sem tudjuk, mivel cselekszünk jót, ha családtagunkat, barátunkat, ismerősünket éri veszteség.
A beszélgetés – és Singer Magdolna október 10-én új kiadásban megjelenő könyve – közelebb hozza a gyászoló édesanyák és édesapák érzéseit, megmutatva a feldolgozás és a segítségnyújtás lehetséges útjait. Támogatást ad sorstársaknak, családtagoknak és szakembereknek, hogy megéljék, az élet a tragédiák ellenére, sőt azokkal együtt is szép.

Jegyár: 1900 Ft (a jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható, könyvenként csak egy jegy használható fel).
Jegyvásárlás itt >> https://goo.gl/WPidmf

„Akár isteni adomány, akár az evolúcióból származik, mindenképpen a legnagyobb ajándék a kommunikáció készsége. Megosztani másokkal a fájdalmunkat ‒ segíteni ezzel a hasonlót átélőknek és talán magunknak is ‒, csodálatos dolog. Használjuk hát ki és beszéljünk, beszéljünk, beszéljünk arról, amiről eddig nem lehetett. Mi nők, ne csak egymásnak, hanem mindenkinek. Bontsuk le a tabukat sok ilyen nagyszerű kötettel.”
Péterfy-Novák Éva, az Egyasszony című könyv írója

Singer Magdolna író, újságíró, gyásztanácsadó, mentálhigiénés szakember, a Napfogyatkozás Egyesület elnöke, a gyász hazai szakértője. Gyászcsoportvezetőket képez ki, válást feldolgozó csoportokat vezet, valamint egyénileg segíti a veszteséget elszenvedett személyeket. Eddig megjelent 16 könyve az emberi sors elkerülhetetlen veszteségeit járja körül. Legutóbbi kötete a HVG Könyveknél 2015-ben jelent meg Ki vigasztalja meg a gyerekeket? – Válás és gyász a családban címmel. A szerző honlapja: www.singer.hu

 

Hozzászólások lezárva!

Történetek
?>